Magusmandli õli – viljakuse ja elujõu allikas

Meie planeedi ainulaadsus, selle rikkused, mitmekesisus ja ilu peegelduvad kahtlemata selle viljades. Neisse „võlutud“ looduse jõud mõjutab otseselt inimese elu ja tervist, ning selle väärtust ei saa ülehinnata.

Magusad mandlid. Kas see ei kõla täiuslikult?

Nende omaduste loetelu ja kasutusvõimaluste rohkus on märkimisväärne. Viljades saadud õli on osa Clochee kosmeetikast, millel on tohutu ja mõõdetav mõju meie naha seisundile ja tervisele.

Mandlite kui hinnaliste seemnete (ei ole pähkel) kuulsus pärineb iidsetest aegadest, mil neid käsitleti viljakuse ja elujõu sümbolina. Tänapäeval imetleme nende maitset ja toiteväärtust, kasutame neid üha julgemalt ja intensiivsemalt kosmeetikas ning meditsiinis.

Mandel on väärtuslik nooruse vitamiini allikas Sinu juustele.

Nad võivad sisaldada kuni 60% rasva, valdavalt küllastumata rasvhappeid. See on kaltsiumi, magneesiumi ja B-vitamiini allikas, mis mõjutavad oluliselt naha, küünte ja juuste seisukorda. Mandlis peituv E-vitamiin tugevdab veresoonte seinu, mis muudab naha elastsemaks ja õigustab selle nimetamist nooruse vitamiiniks. Lisaks kaitseb see vabade radikaalide soovimatu mõju eest. Mandel pakub naistele ka väärtuslikku foolhapet, mis vastutab kudede õige kasvu ja nende üldise toimimise eest.

Clochee blogi magusmandli õli

Mandliõli kasutamine.

Üheks parimaks looduslikuks õliks tunnistatud magusa mandliõli saadakse seemnete külmpressimisel. Nii säilib küllastumata rasvhapete, valkude, mineraalsoolade ning eelkõige B- ja E-vitamiini rohkus. Mandliõli iseloomustab kergus ja õrnus, seda nii tekstuuri kui ka aroomi poolest. Õli imendub kergesti, jaotub ideaalselt üle naha, tekitamata rasket ja rasvast tunnet. Inimese nahk talub seda väga hästi, mistõttu sobib see ideaalselt kõikidele nahatüüpidele, isegi tundlikule ja allergiatele kalduvale. Delikaatsusest ja ohutusest rääkides, siis magusa mandli õli on suurepärane lahendus imikutele ja lastele. See niisutab nahka, leevendab ärritust ja punetust

Mandliõliga voolav kosmeetika.

Clochee looduskosmeetika loojad armastavad seda teiste taimse päritoluga koostisainetega suhtlemise lihtsuse pärast. Seetõttu võib seda leida toodetes Clochee Organic rahustav puhastusõli, 250 ml, Clochee Organic Earl Grey värskendav dushiõli, 250 ml või Clochee Pure taastav öökreem mask, 50 ml.

Clochee Earl Grey varskendav puhastav dushioli, 250 ml, Simply Organic, 5903205747075, koostis 2
Clochee taastav ookreem mask, 50 ml, Pure by Clochee, 5903205747723 blogi

Mandliõli toimib niisutava baasi ja loodusliku pehmendajana, mis silub ning niisutab nahka. Tänu suurele E-vitamiini sisaldusele aitab õli vähendada vabade radikaalide soovimatut mõju, olles loomulik relv naha vananemise vastu võitlemisel. Oleiin- ja linoolhapped pehmendavad epidermist ning tugevdavad naha kaitsvat lipiidbarjääri. Õli aitab eemaldada surnud epidermise rakke, regenereerib ja kaitseb seda. Kui sellest teile veel ei piisa, siis meil on pakkuda veel üks väga väärtuslik magusmandliõli omadus: see leevendab põletikku, olles losjoon tundlikule ja atoopilisele nahale.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga