Privaatsuspoliitika

1. ISIKUANDMETE TÖÖTLEMINE

Veebipoe Lisella.ee isikuandmete vastutav töötleja on Lisella Trade OÜ (registrikood 14978844), asukohaga Keevise 13, 11415 Tallinn, e-kiri klienditugi@lisella.ee.

2. MILLISEID ISIKUANDMEID TÖÖDELDAKSE

− nimi, telefoninumber ja e-posti aadress;
− kauba kohaletoimetamise aadress;
− pangakonto number;
− kaupade ja teenuste maksumus ning maksetega seotud andmed (ostuajalugu);
− klienditoe andmed.

3. MIS EESMÄRGIL ISIKUANDMEID TÖÖDELDAKSE

Isikuandmeid kasutatakse kliendi tellimuste haldamiseks ja kauba kohaletoimetamiseks.

Ostuajaloo andmeid (ostu kuupĂ€ev, kaup, kogus, kliendi andmed) kasutatakse ostetud kaupade ja teenuste ĂŒlevaate koostamiseks ning kliendieelistuste analĂŒĂŒsimiseks.

Pangakonto numbrit kasutatakse kliendile maksete tagastamiseks.

Isikuandmeid nagu e-post, telefoni nr, kliendi nimi, töödeldakse selleks, et lahendada kaupade ja teenuste osutamise seonduvaid kĂŒsimusi.

Veebipoe kasutaja IP-aadressi vĂ”i teisi vĂ”rguidentifikaatoreid töödeldakse veebipoe kui infoĂŒhiskonna teenuse osutamiseks ning veebikasutusstatistika tegemiseks.

4. ÕIGUSLIK ALUS

Isikuandmete töötlemine toimub kliendiga sÔlmitud lepingu tÀitmise eesmÀrgil.

Isikuandmete töötlemine toimub juriidilise kohustuse tÀitmiseks (nt raamatupidamine ja tarbijavaidluste lahendamine).

5. VASTUVÕTJAD, KELLELE ISIKUANDMED EDASTATAKSE

Isikuandmed edastatakse veebipoe klienditoele ostude ja ostuajaloo haldamiseks ja kliendiprobleemide lahendamiseks.

Nimi, telefoninumber ja e-posti aadress edastatakse kliendi poolt valitud transporditeenuse pakkujale. Kui tegemist on kulleriga kohale toimetatava kaubaga, siis edastatakse lisaks kontaktandmetele ka kliendi aadress.

Kui veebipoe raamatupidamine toimub teenusepakkuja poolt, siis edastatakse isikuandmed teenusepakkujale raamatupidamistoimingute tegemiseks.

Isikuandmeid vÔidakse edastada infotehnoloogia teenuste pakkujatele, kui see on vajalikveebipoe funktsionaalsuse vÔi andmemajutuse tagamiseks.

Lisella Trade OÜ on isikuandmete vastutav töötleja, Lisella Trade OÜ edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötleja Montonio Finance UAB-le.

6. TURVALISUS JA ANDMETELE LIGIPÄÄS

Isikuandmeid hoitakse virtuaal.com serverites, mis asuvad Euroopa Liidu liikmesriigi vÔi Euroopa Liidu majanduspiirkonnaga liitunud riikide territooriumil. Andmeid vÔidakse edastada riikidesse, mille andmekaitse taset on Euroopa Komisjon hinnanud piisavaks ning USA ettevÔtetele, kes on liitund andmekaitse kilbi (Privacy Shield) raamistikuga.

JuurdepÀÀs isikuandmetele on veebipoe töötajatel, kes saavad isikuandmetega tutvuda selleks, et lahendada veebipoe kasutamisega seonduvaid tehnilisi kĂŒsimusi ning osutada klienditoe teenust.

Veebipood rakendab asjakohaseid fĂŒĂŒsilisi, organisatsioonilisi ja infotehnilisi turvameetmeid, et kaitsta isikuandmeid juhusliku vĂ”i ebaseadusliku hĂ€vitamise, kaotsimineku, muutmise vĂ”i loata juurdepÀÀsu ja avalikustamise eest.

Isikuandmete edastamine veebipoe volitatud töötlejatele (nt transporditeenuse pakkuja ja andmemajutus) toimub veebipoe ja volitatud töötlejatega sÔlmitud lepingute alusel. Volitatud töötlejaid on kohustatud tagama isikuandmete töötlemisel asjakohased kaitsemeetmed.

7. ISIKUANDMETEGA TUTVUMINE JA PARANDAMINE

Isikuandmetega saab tutvuda ja teha parandusi klinditoe vahendusel.

8. NÕUSOLEKU TAGASIVÕTMINE

Kui isikundmete töötlemine toimub kliendi nÔusoleku alusel, siis on kliendil Ôigus nÔusolek tagasi vÔtta teavitades sellest kliendituge e-posti teel.

9. SÄILITAMINE

Veebipoe kliendikonto sulgemisel kustutatakse isikuandmed, va juhul kui selliseid andmeid on vaja sÀilitada raamatupidamise jaoks vÔi tarbijavaidluste lahendamiseks.

Kui veebipoes on ost sooritatud ilma kliendikontota, siis sÀilitatakse ostuajalugu kolm aastat.

Maksetega ja tarbijavaidlustega seotud vaidluste korral sÀilitatakse isikuandmed kuni nÔude tÀitmiseni vÔi aegumistÀhtaja lÔpuni.

Raamatupidamise jaoks vajalikud isikuandmed sÀilitatakse seitse aastat.

10. KUSTUTAMINE

Isikuandmete kustutamiseks tuleb vĂ”tta ĂŒhendust klienditoega e-posti teel. Kustutamistaotlusele vastatakse mitte hiljem kui kuu aja jooksul ning tĂ€psustakse andmete kustutamise perioodi.

11. ÜLEKANDMINE

E-posti teel esitatud isikuandmete ĂŒlekandmise taotlusele vastatakse hiljemalt kuu aja jooksul. Klienditugi tuvastab isikusamasuse ja teavitab isikuandmetest, mis kuuluvad ĂŒlekandmisele.

12. OTSETURUSTUSTEATED

E-kirja aadressi ja telefoninumbrit kasutatakse otseturundusteadete saatmiseks, kui klient on andnud vastava nĂ”usoleku. Kui klient ei soovi saada otseturustusteateid, siis tuleb valida e-kirja jaluses vastav viide vĂ”i vĂ”tta ĂŒhendust klienditoega.

13. PÜSIKLIENDIPROGRAMM

PĂŒsikliendiprogrammiga on vĂ”imalik liituda kodulehel kuvatud pĂŒsikliendi ikoonilt. PĂŒsikliendiprogrammiga liitumine on vabatahtlik ja liitumisvormidel kliendi kohta kĂŒsitavaid andmeid kasutatakse otseturundusteadete saatmiseks ja kliendi kasutajakogemuse parandamiseks. PĂŒsikliendiprogrammist on kliendil Ă”igus lahkuda igal ajal andes oma soovist teada aadressil klienditugi@wibo.ee.

13. VAIDLUSTE LAHENDAMINE

Isikuandmete töötlemisega seotud vaidluste lahendamine toimub klienditoe vahendusel klienditugi@lisella.ee. JÀrelevalveasutus on Eesti Andmekaitse Inspektsioon info@aki.ee.