Privaatsuspoliitika

1. ISIKUANDMETE T├ľ├ľTLEMINE

Veebipoe Lisella.ee isikuandmete vastutav t├Â├Âtleja on Lisella Trade O├ť (registrikood 14978844), asukohaga Keevise 13, 11415 Tallinn, e-kiri klienditugi@lisella.ee.

2. MILLISEID ISIKUANDMEID T├ľ├ľDELDAKSE

Ôłĺ nimi, telefoninumber ja e-posti aadress;
Ôłĺ kauba kohaletoimetamise aadress;
Ôłĺ pangakonto number;
Ôłĺ kaupade ja teenuste maksumus ning maksetega seotud andmed (ostuajalugu);
Ôłĺ klienditoe andmed.

3. MIS EESM├äRGIL ISIKUANDMEID T├ľ├ľDELDAKSE

Isikuandmeid kasutatakse kliendi tellimuste haldamiseks ja kauba kohaletoimetamiseks.

Ostuajaloo andmeid (ostu kuup├Ąev, kaup, kogus, kliendi andmed) kasutatakse ostetud kaupade ja teenuste ├╝levaate koostamiseks ning kliendieelistuste anal├╝├╝simiseks.

Pangakonto numbrit kasutatakse kliendile maksete tagastamiseks.

Isikuandmeid nagu e-post, telefoni nr, kliendi nimi, t├Â├Âdeldakse selleks, et lahendada kaupade ja teenuste osutamise seonduvaid k├╝simusi.

Veebipoe kasutaja IP-aadressi v├Ái teisi v├Árguidentifikaatoreid t├Â├Âdeldakse veebipoe kui info├╝hiskonna teenuse osutamiseks ning veebikasutusstatistika tegemiseks.

4. ├ĽIGUSLIK ALUS

Isikuandmete t├Â├Âtlemine toimub kliendiga s├Álmitud lepingu t├Ąitmise eesm├Ąrgil.

Isikuandmete t├Â├Âtlemine toimub juriidilise kohustuse t├Ąitmiseks (nt raamatupidamine ja tarbijavaidluste lahendamine).

5. VASTUV├ĽTJAD, KELLELE ISIKUANDMED EDASTATAKSE

Isikuandmed edastatakse veebipoe klienditoele ostude ja ostuajaloo haldamiseks ja kliendiprobleemide lahendamiseks.

Nimi, telefoninumber ja e-posti aadress edastatakse kliendi poolt valitud transporditeenuse pakkujale. Kui tegemist on kulleriga kohale toimetatava kaubaga, siis edastatakse lisaks kontaktandmetele ka kliendi aadress.

Kui veebipoe raamatupidamine toimub teenusepakkuja poolt, siis edastatakse isikuandmed teenusepakkujale raamatupidamistoimingute tegemiseks.

Isikuandmeid v├Áidakse edastada infotehnoloogia teenuste pakkujatele, kui see on vajalikveebipoe funktsionaalsuse v├Ái andmemajutuse tagamiseks.

Lisella Trade O├ť on isikuandmete vastutav t├Â├Âtleja, Lisella Trade O├ť edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud t├Â├Âtleja Montonio Finance UAB-le.

6. TURVALISUS JA ANDMETELE LIGIPÄÄS

Isikuandmeid hoitakse┬ávirtuaal.com┬áserverites, mis asuvad Euroopa Liidu liikmesriigi v├Ái Euroopa Liidu majanduspiirkonnaga liitunud riikide territooriumil. Andmeid v├Áidakse edastada riikidesse, mille andmekaitse taset on Euroopa Komisjon hinnanud piisavaks ning USA ettev├Átetele, kes on liitund andmekaitse kilbi (Privacy Shield) raamistikuga.

Juurdep├Ą├Ąs isikuandmetele on veebipoe t├Â├Âtajatel, kes saavad isikuandmetega tutvuda selleks, et lahendada veebipoe kasutamisega seonduvaid tehnilisi k├╝simusi ning osutada klienditoe teenust.

Veebipood rakendab asjakohaseid f├╝├╝silisi, organisatsioonilisi ja infotehnilisi turvameetmeid, et kaitsta isikuandmeid juhusliku v├Ái ebaseadusliku h├Ąvitamise, kaotsimineku, muutmise v├Ái loata juurdep├Ą├Ąsu ja avalikustamise eest.

Isikuandmete edastamine veebipoe volitatud t├Â├Âtlejatele (nt transporditeenuse pakkuja ja andmemajutus) toimub veebipoe ja volitatud t├Â├Âtlejatega s├Álmitud lepingute alusel. Volitatud t├Â├Âtlejaid on kohustatud tagama isikuandmete t├Â├Âtlemisel asjakohased kaitsemeetmed.

7. ISIKUANDMETEGA TUTVUMINE JA PARANDAMINE

Isikuandmetega saab tutvuda ja teha parandusi klinditoe vahendusel.

8. N├ĽUSOLEKU TAGASIV├ĽTMINE

Kui isikundmete t├Â├Âtlemine toimub kliendi n├Áusoleku alusel, siis on kliendil ├Áigus n├Áusolek tagasi v├Átta teavitades sellest kliendituge e-posti teel.

9. SÄILITAMINE

Veebipoe kliendikonto sulgemisel kustutatakse isikuandmed, va juhul kui selliseid andmeid on vaja s├Ąilitada raamatupidamise jaoks v├Ái tarbijavaidluste lahendamiseks.

Kui veebipoes on ost sooritatud ilma kliendikontota, siis s├Ąilitatakse ostuajalugu kolm aastat.

Maksetega ja tarbijavaidlustega seotud vaidluste korral s├Ąilitatakse isikuandmed kuni n├Áude t├Ąitmiseni v├Ái aegumist├Ąhtaja l├Ápuni.

Raamatupidamise jaoks vajalikud isikuandmed s├Ąilitatakse seitse aastat.

10. KUSTUTAMINE

Isikuandmete kustutamiseks tuleb v├Átta ├╝hendust klienditoega e-posti teel. Kustutamistaotlusele vastatakse mitte hiljem kui kuu aja jooksul ning t├Ąpsustakse andmete kustutamise perioodi.

11. ├ťLEKANDMINE

E-posti teel esitatud isikuandmete ├╝lekandmise taotlusele vastatakse hiljemalt kuu aja jooksul. Klienditugi tuvastab isikusamasuse ja teavitab isikuandmetest, mis kuuluvad ├╝lekandmisele.

12. OTSETURUSTUSTEATED

E-kirja aadressi ja telefoninumbrit kasutatakse otseturundusteadete saatmiseks, kui klient on andnud vastava n├Áusoleku. Kui klient ei soovi saada otseturustusteateid, siis tuleb valida e-kirja jaluses vastav viide v├Ái v├Átta ├╝hendust klienditoega.

13. P├ťSIKLIENDIPROGRAMM

P├╝sikliendiprogrammiga on v├Áimalik liituda kodulehel kuvatud p├╝sikliendi ikoonilt. P├╝sikliendiprogrammiga liitumine on vabatahtlik ja liitumisvormidel kliendi kohta k├╝sitavaid andmeid kasutatakse otseturundusteadete saatmiseks ja kliendi kasutajakogemuse parandamiseks. P├╝sikliendiprogrammist on kliendil ├Áigus lahkuda igal ajal andes oma soovist teada aadressil klienditugi@wibo.ee.

13. VAIDLUSTE LAHENDAMINE

Isikuandmete t├Â├Âtlemisega seotud vaidluste lahendamine toimub klienditoe vahendusel klienditugi@lisella.ee. J├Ąrelevalveasutus on Eesti Andmekaitse Inspektsioon info@aki.ee.