Hüaluroonhappega voolav noorus

Hüaluroonhape

Ta endiselt kuningas. Hüaluroonhapet nimetatakse nooruse eliksiiriks ja sellel arvatakse olevat imelised omadused. Üldiselt seostatakse seda peamiselt esteetilise ravi ja huulte suurendamisega, kuigi selle loomulik pinguldav toime pole ainus eelis. Hüaluroonhape on üks väärtuslikumaid niisutavaid koostisosi, millel on positiivne mõju mitte ainult nahale, vaid kogu kehale, mistõttu kasutatakse seda nii kosmetoloogias kui ka meditsiinis. Toetab kuiva silma sündroomi puhul ja luu-, liigese- ja maksahaiguste ravis.
Siin artiklis keskendume hüaluroonhappe imelistele omadustele kosmeetilise koostisosana.

Teie ees! 👑 Tema Majesteet hüaluroonhape.

Turbo režiimis niisutamine

Hüaluroonhape on polüsahhariid ja esineb inimkehas loomulikult. See on niisutav aine, mis seob suures koguses vett ebatavalises vahekorras 6 liitrit 1 grammi kohta! Selle suurim kontsentratsioon on nahas (tervelt 56%), sünoviaalvedelikus, silmade klaaskehas, sidekoes, veresoonte seintes ja kehavedelikes. Hape stimuleerib kudede regenereerimise protsessis osalevate rakkude liikumist ning hapniku ja toitainetega varustamist. Tänu sellele muutub nahk elastseks ja on pingul, samuti stimuleerib see elastiini tootmist ja uute kollageenikiudude teket.
Lisaks vähendab see hape veekadu nahas, rahustab põletikku, vähendab kortsude nähtavust, toetab toimeainete tungimist läbi sarvkihi. Loob nahapinnale kaitsebarjääri, mis kaitseb seda päikese ebasoovitavate mõjude, aga ka madalate temperatuuride, tuule ja kuiva õhu eest. Lõpuks kiirendab see ka epidermise taastumist.
Vanasti saadi hüaluroonhapet näiteks kukeharjadest. Tänapäeval saadakse seda mikrobioloogilise käärimise fenomeni kasutavates laborites ning saadud aine on identne inimorganismis leiduvaga.

Hüaluroonhapet iseloomustavad erinevad osakeste suurused, mis jagunevad madala molekulmassiga ja suure molekulmassiga happeks. Esimene tungib sügavale epidermise alumistesse kihtidesse, tõstes nahasisese hüdratatsiooni taset, tugevdades selle immuunsust, toetades kudede taastamist ja täites kortse, vähendades oluliselt “varesejalgade” nähtavust.
Makromolekulaarne hape omakorda mõjub tänu oma struktuurile naha pinnale, laotades selle peale kaitsva vihmavarju, tagades epidermise tugeva niisutuse ja hõlbustades toimeainete imendumist.

Looduslik kosmeetika hüaluroonhappega

Kahjuks väheneb aja jooksul hüaluroonhappe tase meie nahas oluliselt, mistõttu see lõtvub, kuivab ja kortsub. Lisaks mõjutavad naha kehvemat seisukorda mitmesugused igapäevased tegurid, nagu tasakaalustatud toitainete- ja vitamiinirikka toitumise puudumine, päikesekiirgus või stimulaatorid. Ebaõige hooldus parafiinõli, alkoholi ja kahjulike sünteetiliste koostisainete baasil valmistatud kosmeetikaga mõjutab negatiivselt ka naha välimust ja seisundit. Seetõttu tuleks hüaluroonhappe taseme tõstmiseks ja kollageenkiudude taastamiseks kasutada seda sisaldavat looduskosmeetikat. Hape on paljude näokreemide, losjoonide ja seerumite oluline element. 
lisella.ee ilukaubamajas on ca 600 ilutoodet, mille koostises on hüaluroonhape.
👉 Vaata lähemalt.

Imelised omadused ja kõrge efektiivsus naha niisutamisel käivad käsikäes ohutuse ja toime universaalsusega. Bioühilduva ainena ei põhjusta see ärritust, allergiat ega muid soovimatuid nahareaktsioone. Hüaluroonhappega kosmeetikat võib kasutada aastaringselt (kui konkreetse toote muud koostisained seda ei välista).
🏖️ Suvel stimuleerib ja käivitab hape intensiivsete päikesevannide käes oleva epidermise taastumist.
🌬️ Talvel aga tugevdab ja taastab ühelt poolt külmast ja teiselt poolt kuivast kuumast õhust ärritunud nahka.
Selle kasutamisel pole vanusepiiranguid ja nahk, mida saate hooldada, võib sõna otseses mõttes olla mis tahes tüüpi. Hüaluroonhape sobib suurepäraselt nii kuivale ja dehüdreeritud nahale kui ka rasusele, õrnale ja küpsele nahale.

lisella.ee ilukaubamajas on ca 600 ilutoodet, mille koostises on hüaluroonhape.
👉 Vaata lähemalt.

Kindlasti tutvu lähemalt ka looduskosmeetika brändi Clochee poolt pakutavaga.
👉 Vaata lähemalt.

Lisa kommentaar