Parim silmaümbruskreem

Parim silmaümbruskreem – kas see on olemas? Kas on võimalik valida üks ja parim? See sõltub paljudest individuaalsetest teguritest. Selles artiklis anname teile nõu, mille järgi endale sobivaim silmaümbruskreem valida.

Hea silmaümbruskreem on üks olulisemaid vananemisvastaseid hoolitsustooteid. Kuid isegi parim kreem ei aita, kui jätame silmaaluse naha igapäevase hoolitsuse kõrvale.

Kortsudevastane silmaümbruskreem? Hei, ma olen ju ainult 20-aastane!

 

Silmaümbruse nahk on näo kõige nõudlikum piirkond – see on palju õhem kui näonahk mujal. Naha paksus on vaid pool millimeetrit ja mis kõige olulisem – seda ei kaitse lipiidikiht ning nahk kuivab kiiresti. Lisaks on see mõjutatud pidevatest näoliigutustest, mille tulemusel võivad juba peale 20ndaid eluaastaid sellele kortsud tekkida. Olenemata tegelikust vanusest lisab see asjatult aastaid juurde. On müüt, et intensiivselt niisutav kortsudevastane silmaümbruskreem on mõeldud vaid 30+ vanuses naistele.

Clochee blogi 2.-Blog-photo-Clochee-parim-silmaümbruskreem

Kuidas valida parimat silmaümbruskreemi?

Paljud naised leiavad, et tavaline näokreem sobib ka silmaümbrusse. See ei vasta aga tõele. Igapäevasel näokreemil on raskem koostis kui õrnemal, tugevalt niisutaval silmaümbruskreemil. Enamasti ei ole tavalist näokreemi ka oftalmoloogiliselt (silmahaigused) testitud, seega on parem valida spetsiaalne preparaat, mis on mõeldud õhukesele ja kuivale silmaalusele nahale.

Clochee Blogi 3.-Blog-photo-Clochee-parim-silmaümbruskreem-Clochee-Organic-siluv-ja-toniseeriv-silmaümbruskreem-15-ml

Kreem silmaalustele tumedatele ringidele – pöörake tähelepanu koostisele

Silmaümbruskreemi valides tuleks kontrollida, kas see sisaldab nn noorte A-, C- ja E-vitamiini, teisi tugevalt niisutavaid ja seetõttu ka kortsudevastaseid toimeaineid. Tasub proovida Clochee Simply Organic siluv ja toniseeriv silmaümbruskreemi (https://clochee.ee/toode/lightening-energizing-eye-cream/, 15 ml), mis vähendab nähtavaid väsimuse märke, tumedaid silmaaluseid ja turseid ning takistab tõhusalt nende teket.

Selle silmaümbruskreemi koostist on rikastatud retinooli taimseks ekvivalendiks nimetatud koostisosaga bakuchiol, millel on samad omadused kui tavalisel retinoolil, kuid ei põhjusta ärritust. Clochee kreem sisaldab ka intensiivselt niisutavat hüaluroonhapet, mangovõid ja A-, C-, E-, K-, B-, B17-vitamiinirikast aprikoosiseemneõli. Samuti kofeiini, mis kiirendab vereringet, ergutab veresooni kiiremini „tööle“  ja ühtlustab silmaalust nahatooni. Koostisse lisatud valge strelitsa annab sära ning tugevdab naha kaitsebarjääri.

Silmaalune “mask” – kosmeetika eriliseks protseduuriks

Võib juhtuda, et silmaalune nahk nõuab intensiivsemat hoolitsemist ning isegi parimast silmaümbruskreemist üksi ei piisa. Siis tasub abi otsida silmaalusest “maskist”, mis selles sisalduvatele aktiivsetele koostisosadele aitab üle saada väsinud ja kuiva naha ebatäiuslikkusest. Clochee Simply Organic intensiivselt taastav silmaümbruskreem mask (https://clochee.ee/toode/intensive-regenerating-eye-cream-mask/, 15 ml) sisaldab tugeva kortsudevastase toime ja välistegurite negatiivse mõju eest kaitsvat õuna tüvirakke ning vesiroosi ekstrakti. Vesiroos mitte ainult ei aita silmaalust nahka niisutada, pinguldada ja siluda, vaid ka rahustab ning omab põletikuvastaseid omadusi.

Clochee Blogi-parim-silmaümbruskreem-Clochee-Organic-intensiivselt-taastav-silmaümbruskreem-mask-15-ml

Niisiis, parim silmaümbruskreem…

… ei aita, kui jätame oma igapäevase hoolitsuse hooletusse ja elame ebatervislikku elustiili. Vähene uni, vale toitumine, suitsetamine, õhusaaste, pikad päevad ekraani taga – kõik see muudab silmaaluse naha päris kiiresti pingul, kuivaks ja väsinuks.

Samuti ei tohi unustada, et igapäevase hoolitsuse oluline element on põhjalik silmameigieemaldus – terve päeva meigijääkide ja mustuse maha pesemine. Seda tuleks teha enne magamaminekut lahja mitsellaarvee, puhastuspiima või -emulsiooniga. Oluline on, et need tooted ei sisaldaks alkoholi, värvained või ärritavad puhastusained. Meiki eemaldades ei tohi nahka hõõruda ega venitada. Preparaadiga immutatud vatipadjake tuleb kanda suletud silmale ja liigutada seda õrnalt silma sisenurga suunas. Alles pärast sellist meigieemaldust tuleks “mask” või silmaümbruskreem õrnalt naha sisse patsutada.

Lisa kommentaar