Moodne säraefektiga kosmeetika

Särava naha efekti mood naaseb alati suvehooajal, mil kaunis päevitus muutub äärmiselt ihaldusväärseks. Atraktiivse meigi loomiseks ja kehale sära lisamiseks siruta käsi üha populaarsemaks muutuvate säraefektiga kosmeetikatoodete poole. Kuidas siis näpuotsaga nahale sära lisada?

Särava naha efekt

Valgust kumav nahk ja särav meik on iga suve kuum trend, sest paljastame tavapärasest enam oma kehaosi. Soovitud efekti saavutad tänu igapäevasele hoolikale nahahooldusele, kuid särale lisa saad anda erilist kosmeetikat kasutades. Nii muudad oma välimuse veelgi värskemaks.

Glow stiilis meik

Särava näonaha saavutad õrnalt tooniva kreemi või kerge ja niisutava jumestuskreemiga, millega saad katta väiksemaid ebatasasusi ning täiustada näojooni. Lisaks tasub peale kanda

Clochee Pure LUMI Face Illuminator, 30 ml kreemi, mis peidab ka esimesi küpse naha ilminguid. Kreem aitab nahka hoida pingul, ning niisutada ja siluda õrna silmaümbruse nahka.

Samuti võid kasutada ka särapuudrit või vedelat highlighterit. Kanna väike kogus puudrit põsesarnade ülaosale, ninasillale, otsmiku keskosale ja Amor kaarele – säraefekt on valmis!

Säraandvad kehakreemid

Kas unistad ilusast kumast kogu oma kehal? Lisaks highlighterile saad valida kehapalsamid, mis annavad nahale satiinse sära. Need tooted õigustavad ennast alati, mitte üksnes puhkusel olles! Ka Clochee valikus on suurepärane toode olemas – Clochee Organic GLOW Body Balm – Limited Edition, 100 ml. See kehaplsam aitab rõhutada peent kuldset varjundit ja see sobib hästi iga nahavärviga. Säraandev kehapalsam on sellel aastaajal absoluutselt kohustuslik – see tagab päiksekäes atraktiivse välimuse, imelise sädeluse kaelakaarel ja muudab su jalad saledamaks.

Kuldne vilgukivi lisab sära

Palsam annab päevitunud nahale peene varjundi ja kaitseb seda välistegurite soovimatute mõjude eest. Toode on efektiivne ja loomuliku koostisega, kuldne vilgukivi annab ainulaadse välimuse. Vilgukivi on looduslik mineraal, mis peegeldab ja hajutab valgust.

Õiget tooni aitavad saavutada ka erütruloos, merevaiguekstrakt, looduslikud õlid, aloe vera, bambuseekstrakt ja sheavõid, mis suurepäraselt niisutavad nahka ning annavad sellele elastsuse. Palsam imendub kergesti, ei jäta nahale triipe ega kleepuvat kilet. Sobib kõikidele nahatüüpidele.

Lisa kommentaar