Mis on vabad radikaalid?

Vabad radikaalid on meie naha probleemide peamised süüdlased.

Sarnaselt kahjuritega teenivad nad naisi ilu „umbrohtudega” –  kortsude teke, naha tugevuse ja elastsuse kaotus, samuti selle kaitsebarjääri nõrgenemine ja taastamisprotsessi aeglustamise näol.

Clochee rahustava toonikuga ei kiusa teid enam ükski kahjur!

 

Mis on vabad radikaalid?

Vabad radikaalid on tuntud ka kui oksüdandid, mis on paaritamata hapniku aatomite või molekulide rühma tavapärane nimetus. On mitmeid põhjuseid, mis tekitavad rohkem vabu radikaale. Nende hulka kuuluvad muu hulgas: suitsetamine; keha liigne kokkupuude päikesega ilma piisava kaitseta päikesekreemi kujul; vähene uni ja puhkuse määr; raskete ja rasvaste toitude (sh kiirtoidu) söömine; krooniline stress, samuti pestitsiidide ja heitgaasidega üha enam saastunud keskkond.

 

Miks on vabad radikaalid ohtlikud?

Vabad radikaalid kahjustavad ennekõike meie ilu. Nende tekitatud kahju on lihtsalt võimatu mitte märgata.

Epidermise rakke kahjustades kahjustavad nad naha looduslikku kaitsvat “seina”. Selle tagajärjel tekib nahal kiiresti põletik. Pealegi muutub see kuivaks ja seda on väga lihtne millegagi ärritada. Need mõjutavad naha tugevust ja elastsust, kahjustades selle põhilisi ehitusmaterjale, st kollageeni- ja elastiinikiude. Kõrvaltoimeks on kortsude teke.

Nahamuutused nagu nt värvimuutus, erüteem (veresoonte laienemise tagajärjel tekkinud nahapunetus) ja nähtavad kapillaarid, rikkalik seborröa (rohke rasueritus), mustpead või akne – see on naha reaktsioon vabade radikaalide ja välistegurite koostoimele.

 

Antioksüdantne toonik on tõeline salarelv!

Clochee rahustav antioksüdantne toonik on kosmeetikatoode, mis toimib naha kaitsekihina, kaitstes seda oksüdantidekahjulike mõjude eest. Toonik sisaldab olulisi antioksüdante, näiteks rohelise tee ekstrakti või polüfenoole, mis hoiavad ära tõhusalt tugevaid reaktsioone. Hommikul kasutatuna ergutab toonik nahka tõhusalt kasutama päevasel ajal oma looduslikke kaitsemehhanisme ning õhtul noorendab see nahka une ajal.

Neile, kellele Clochee kaubamärk on veel tundmatu, võivad tutvust teha mini tootega –

Clochee rahustav antioksüdantidega näotoonik 100ml.

Toonik on näopuhastusprotsessi kulminatsioon. See taastab naha õige pH, värskendab ja eemaldab mustuse. Clochee rahustav antioksüdantne toonik sisaldab ainult kasulikke koostisosi!

Aloe ekstrakt tagab naha piisava niisutustaseme. Parandades naha niisutust, tugevdab see ka selle looduslikku kaitsekihti.Aaloe kaitseb nahka tõhusalt kuivuse ja ärrituse eest.

Damaskuse roosiõie ekstrakt taastab epidermise ja toidab seda sügavalt.

Rohelise tee ekstrakt on omakorda väga tugeva toimega – looduslike antioksüdantide varakamber.

Hõlmikpuu ekstrakt leevendab nahaärritusi. Koostises sisalduvad polüfenoolid suurendavad tooniku kasulikku mõju nahale.

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga