Kuperoosa ja punetav nahk

Ka kuperoosse nahaga saate Te nautida ilusat välimust ja tervet näonahka.

Soovitame Teil uurida,  millist hooldust ta vajab ja milline looduskosmeetika seda teenib.

 

NÕUDLIKU naha loomulik hooldus.

Punetava naha ja nähtavate ämblikveenidega nahk vajab korralikku nahahooldust. Vanusest sõltumata pange rõhku tervislikule toitumisele, nahahooldusele ja looduskosmeetikale, mille abil saate nende sümptomitega toime tulla.

Kui teie kapillaarid on liiga nõrgad ja purunevad, tuleks neid tugevdada, näiteks kasutades regulaarselt C-, B2-, E-, K-, PP-vitamiinivõi ginkgo biloba ekstrakti sisaldavaid kosmeetikatooteid.

Bioflavonoidid ehk rohelise tee ja mürti ekstraktid on abiks ka veresoonte nahaprobleemide vastu võitlemisel. Suvel peaksite kasutama kõrge UV-filtriga ja intensiivselt niisutavat kreemi, pakkudes nii näonahale korraliku kaitset.

 

Mõned tähtsamad juhised –

Esiteks suvel vältige päikest ning talvel pakast ja tuult, aga ka muid potentsiaalselt ärritavaid tegureid, nagu kõva vesi ja seep, mis kuivatavad nahka.

Kapillaaridega nahka ei tohiks hooldada kuuma veega, liiga tugeva koorijaga, ega tugevalt hõõruda.

Toitumisest tasub välja jätta vürtsikad vürtsid, alkohol ning väga kuumad toidud ja joogid – peate laskma neil veidi jahtuda.

Ka liiga invasiivsed kosmeetikatooted ja nende koostisosad võivad nahka ärritada.

Mida siis kasutada?

Esiteks mahe looduskosmeetikat. Teiseks tooted, millel on üsna õline konsistents, kuna need loovad õrna barjääri, mis kaitseb tervet nahka välistegurite negatiivse mõju eest.

Hoolitse kuperoosse naha eest Clochee orgaanilise kosmeetikaga, vali meigi eemaldamiseks rahustav puhastusõli ja rahustav antioksüdantidega näotoonik .

Lisa kommentaar